HANS VAN DEN BOOMEN

BESTUURSLID

In 1990 ben ik zonder het destijds te beseffen, al initiatief- en deelnemer van een CPO, avant la lettre, geweest.

Samen met mijn echtgenote en twee andere stellen hebben we een aannemer verzocht om de benodigde grond via de gemeente aan te kopen en met de architect hebben we de bouwtekeningen en specificaties vastgesteld.

Enkele jaren geleden heb ik de eerste stappen gezet om uiteindelijk zelf de overstap te kunnen maken naar een nieuw te bouwen, levensloopbestendige, woning. Daarbij was wel/geen CPO geen onderwerp van discussie. In dat oriƫntatietraject zijn Adri Geerts en ik in gesprek geraakt met SAMENBOUWEN.IN en gezien de constructieve gesprekken en het goede gevoel dat daarbij ontstond hebben we besloten om bij SAMENBOUWEN.IN aan te sluiten en de krachten te bundelen.

Ik zet me, samen met Adri, graag in om op meerdere locaties binnen de gemeenten Asten, Deurne, Geldrop-Mierlo, Helmond, Laarbeek en Gemert-Bakel kansen te creƫren voor woningbouw voor starters, ouderen of specifieke doelgroepen.